Gruvgatan 8
421 30, Västra Frölunda
Kontakta oss
Kiropraktorerna i Västra Frölunda AB

Om oss

Vi på kiropraktorkliniken i Göteborg

Vår vision

Vi som arbetar på Kiropraktorerna Frölunda vill hjälpa våra patienter – gamla som unga – att förstå och bekämpa sina akuta eller kroniska besvär. Vi hjälper dig att fastställa en diagnos (om du inte redan har en) och i samråd med dig arbetar vi fram en behandlingsplan som inkluderar de terapier som vi anser lämpliga och som du känner dig bekväm med. Vi vet att kiropraktik är nyckeln till att lösa många problem och denna kunskap vill vi sprida till folket för att göra Sverige till ett friskare land.

Kiropraktor Ola

År 2001 tog Kiropraktor Ola Wimelius sin kiropraktorsexamen i USA. Därefter följde AT-tjänstgöringen som Ola valde att genomföra på bl.a. Göteborgs Medical Center. Innan Ola grundade Kiropraktorerna Frölunda tillsammans med Ulrika så arbetade han på Karlstads Hälsocentrum.

Kiropraktor Ulrika

År 2004 tog Ulrika Lundin sin kiropraktorsexamen i England och tillsammans med Ola startade hon Kiropraktorerna Frölunda. Ulrika gjorde sin AT-tjänstgöring på Sahlgrenska sjukhuset och har tidigare arbetat på Göteborgs största kiropraktorklinik. Vidareutbildning är viktig för Ulrika som har utbildning/erfarenhet av bl.a. kraniell terapi och pediatrik.

Kiropraktor Joakim

Kiropraktor Joakim Andersson valde att utbilda sig i Danmark och tog sin examen år 2011. AT-tjänstgöringen gjorde Joakim bland annat på Mölndals sjukhus. Joakim har också erfarenhet av arbete vid Middelfart sjukhus ryggcentrum i Danmark där han arbetade jämsides med läkare och sjukgymnaster.

Massör Ariel

Ariel Zamit har varit aktiv på heltid som massageterapeut sedan 2005 då han var klar med sin utbildning till idrottsmassageterapeut på London School of Sports Massage. Han är certifierad massageterapeut av Branschrådet Svensk Massage och medlem i KrY.